Daca aveti articole sau informatii trimiteti pe adresa da email
muratiusuf@yahoo.com

marți, 31 martie 2009

Amet Varol cel care a facut jocul muftiului

Radu Mazare
Eu personal sunt fan mazare. Aseara l-am urmarit intr-o emisiune in direct cu Prigoana si Horia Alexandrescu in care "facea misto" de lupta celor de la dna cu coruptia, sau mai bine zis cu "marii corupti".
Pai sa va spun ceva, daca "nea mazare" nu iesea sa ne mai lumineze si pe noi muream prosti facuti gramada.
Vor unii sa scoata paiul din ochiul romanului cu o ditamai barna in ochii lor. Pai nu te supara prietene nu ar fi mai bine sa iti scoti ditamai barna din ochi si poate atunci nu o sa vezi coruptie la tot pasul in romania?
Zice "idolul" meu: pai ei au distrus irakul si au zis vai dar nu am gasit ceea ce cautam(motivul pentru care au distrus tara), dar macar i-am scapat de dictator, acum e democratie. Ei fac lobby si forteaza tari mititele(ca romania) sa semneze contracte ca cel cu Bechtel(firma lu taica bush) si nesimtitii nu fac nici macar un km de autostrada desii au luat banii in avans, la super pret(doar sa se imbogateasca ei) dar noi trebuie sa terminam o data cu coruptia din tara noastra.
"Hauleo vere, dar cu ce kkt am gresit de ne urjisesti asa?"
Acum sa nu se inteleaga ca noi credem ca in romania nu este coruptie, doar ca nu sunt ei cei mai indicati sfatuitori, si nu sunt nici pe departe modelul pe care romania ar trebuii sa il urmeze. Ca daca stau bine sa ma gandesc romania cam seamana cu tara unchiului SAM de prin anii 30 si nu ma refer aici doar la infractionalitate.
Sa trecem totusi la punctul "G" din agenda noastra:
"Tonul zeflemitor adoptat de primar in fata acuzatiilor de coruptie care i se aduc institutiei sale a fost intregit de raspunsul dat la intrebarea referitoare la soarta celor doi presupusi functionari spagari: „daca beau sticla de whisky si nu tin la bautura ca altii pe care ii cunoastem noi, o sa-i suspendam din functie”
„Este caraghios si ridicol ca ditamai DNA, cu procurori platiti cu zeci de milioane de lei pe luna, cu tehnica sofisticata, sa umble noptile prin parcari si sa plaseze aparatura de ascultare pentru o sticla de whisky expirat”, a declarat Mazare, care pare a nu crede in veridicitatea acuzatiilor de coruptie aduse lui Amet Varol si Bogdan Dima."
Cine este Amet Varol?
Presedintele UDTTMR,de profesie avocat, nu stiati?
Sunt curios daca stiati ca acest "tanar" uns cu toate alifiile a votat impotriva fostului muftiu, pentru a-l scoate pe acest om din preotie, facand jocul excelentei sale Murat Iusuf.
Daca nu e corupt este santajabil si tot nu este bine pentru comunitatea turco-tatara.
Inca unul din aluatul lui mufty, pacat ca in varf ajunge numai putregaiul.
Ne-au mintit ca a venit la uniune o echipa tanara. Asta este echipa voastra? Varol si Aladin? Dar voi revenii cu amanunte cu o alta ocazie

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Murat Iusuf © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates