Daca aveti articole sau informatii trimiteti pe adresa da email
muratiusuf@yahoo.com

luni, 30 noiembrie 2009

Scandal interminabil cu celebrul protagonist Iusuf Murat

Cum spuneam...in articolul ziua mufty a lansat un atac pe numele lui "lovitura sharpelui", insa nici geafar nu s-a lasat mai prejos, el a parat aceasta lovitura cu "apararea maimutei" s a m d.

Nu este o poveste, din pacate nu este o poveste, asa zishii musulmani se balacaresc in public si cea mai mare vina o are asa zisul cap al clanului Murat. El este "mai catolic decat papa" el vrea sa dea lectii de moralitate cand el insushi este putred de imoralitate.

Omu danseaza cu matusha-sa! Murat: voi lua masuri!(citat ziua) dar inpotriva ta cine sa ia masuri jigodie penala ce eshti?(citat dezvaluirile) si tot asa.

Noi stim ce face murat: ca umbla prin locuri indecente in compania unor persoane dubioase, ca nu tine cont de moralitate cand face dragoste in afara casatoriei cu femei(shi cei drept le resplateste-"de la el mai putin de la Dumnezeu mai mult"), mai stim shi ca ishi baga mai mult de jumatate din bani scoshi din sponsorizari
in buzunar s a m d

Acum se vorbea de o nunta unde a participat jighimeaua shi s-ar fi consumat bauturi alcoolice. Ei shi? de ar fi doar atat. eu personal ash zice ok. totul este normal.
Nu m-ar deranja asha de tare, de aceea nu voi posta articolul din dezvaluiri ci cateva poze :
NO COMMENT

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Murat Iusuf © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates