Daca aveti articole sau informatii trimiteti pe adresa da email
muratiusuf@yahoo.com

vineri, 11 decembrie 2009

Muftiul divorteaza.Murat Iusuf si-a gasit o alta...



Desii ne intrabam cu totzii cum de il mai suporta pana si sotzia, nu despre acel gen de divotz este vb in cele ce urmeaza.
Casatoria lui murat cu taiba este pe muchie de "cutit".
Dupa ce in urma cu 2 luni incercau sa il "omoare" pe cel muntean ca cica era mai ortoman acum se acuza reciproc de hotzie. Murat Iusuf zice ca Nagi a luat banii, Nagii zice ca nu e adevarat si ca buhaiul minte cu nerusinare ca de obicei.

Amandoi niste mincinosi.
Nagii sau Murat este mai putin mincinos? n-are nici o importanta.

Oamenii au suferit.

30.000 de euro! Partea lui Murat.
Nu se mai satura omul asta fratilor.
Se pare ca acum muratura vrea sa o dea pe Onder (consilierul de cult) dar eu zic ca nici magaria asta nu o sa-i mearga ce parere aveti?

Taiba zice ca numai cu avionul era organizat in colaborare si au schimbat chiar si anuntul de pe net insa noi am copiat ce era de copiat.
Taiba impreuna cu muftiatul.
Poza cu pricina



Deşi au plătit câte 1500 de euro, pelerinii au dormit în cort şi au cerşit pâine

Mai mulţi musulmani care s-au întors recent de la pelerinajul la Mecca şi Medina îl acuză pe Muftiul Iusuf Muurat că i-a înfometat şi i-a ţinut în condiţii mizere, deşi au plătit câte 1500 de euro de persoană. “Am stat opt zile ca animalele, într-un cort cu noroi pe jos, fără saltele şi am mâncat pâine uscată şi din când în când orez, pe care le-am cerşit de la alte grupuri de pelerini. Înainte de plecare, muftiul ne-a promis că vom fi cazaţi în hoteluri de trei stele şi vom primi trei mese pe zi, în sistem de bufet suedez. Cine plăteşte acum pentru această bătaie de joc?”, se întreabă retoric Mubin Kurtseit, unul dintre participanţii recent întorşi din pelerinaj. Când pelerinii i-au cerut explicaţii, muftiul a dat vina pe preşedintele Fundaţiei Taiba (coorganizator al pelerinajului), Dr. Abu Al-Ula Al-Ghaithi, care ar fi primit banii şi trebuia să se ocupe de cazare şi masă. În replică, Abu Al-Ula Al-Ghaithi ne-a declarat că el nu a primit banii la care face referire muftiul.
Murat Iusuf © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates