Daca aveti articole sau informatii trimiteti pe adresa da email
muratiusuf@yahoo.com

sâmbătă, 12 iunie 2010

Rusine consiliului sinodal 10.06.2010


Onder Ablachim,Elvis Apaz,Ismet Halil,Tinar Ismail,Boselim Mamut,Erdal Memet,Nedret Memiş,Orhan Menişa,Enghin Musledin (Revin),Osman Azis,Erghin Omer,Muzafer Omer,Erghiun Refi,Revan Talip,Amdi Nuredin au votat cu preafericitul muurat iusuf.

20 de ani de la "evenimentele sangeroase" numite impropriu "revolutie" vedem ca nimic nu sa schimbat. "Cutarescu reales la al-n-ulea congres"! Pe vremuri erau bancuri cu votarea, cu raposatul si unul dintre ele suna asa: "un cetatean iese de la votare si se intoarce imediat. Tovarasi! va rog din suflet, lasati-ma sa intru inca o data, am gresit cand am votat adineauri, din cauza euforiei etc etc. DE DATA ASTA AM INDREPTAT-O NOI, PE VIITOR SA NU SE MAI INTAMPLE." Cetatenii nu il vor, unii nici macar nu il cunosc si citim articole la "COMANDA" cum ca ar fi "mult iubitul, prea fericitul" muurat iusuf.
Circuit inchis! Asta este concluzia.
Nu ca vai doamne a fost vorba de vot sau altceva.
Pai cum doamne iarta-ma sa fie credibil un consiliu sinodal cu paznici, salahori, batausi, boschetari, etc etc.
Arabii sunt problema? DAI AFARA. Dar nu tu ci organele abilitate.
ONG-rile? Afara cu ele daca sunt gresite, dar nu in fata ta ci in fata statului. Caci domnia ta esti un nimeni, organele abilitate sa isi faca datoria. Dar daca intradevar nu stiu sa si-o faca ar trebuii sa te plateasca sa ii inveti tehnicile "GESTAPOULUI" ca te pricepi. 1 sau 2 comentarii pro care tot tu le scrisai nu inseamna nimic. Tu stii adevarul. Cu siguranta ca fiecare suflet va da socoteala! (mai devreme sau mai tarziu, nu are importanta)
Unii zic ca nu a castigat ca nu e animal politic, cica nu are sustinerea statului etc etc. Pai statul sustine pe cine este acolo, nimic mai mult. L-ar fi sustinut si pe celalalt candidat daca ar fi castigat, si ar fi semnat tot ce era de semnat. Va rugam fara povesti.
Unii zic ca e sustinut de arabi. Gresit, muurat este sustinut de arabi, si turci si kurzi si pakistanezi etc etc, dar cei care nu cotizeaza sunt dusmanii lui, nu cei chipurile radicali.
si voi o sa muriti de foame pentru ca de ce va este frica nu scapati.
Pentru un OS PROMIS, ati vandut lumea de apoi.
Am pus numele voastre si poza ca lumea sa si stie despre care capete plecate este vorba.
Cica domnia sa muftiul Muurat Iusuf a fost surprins de voturile obtinute, ne miram si noi dar nu de scorul obtinut ci de surprinderea ipocritului.De ce s-o mira nu stim, ca doar el a facut cartile. Dai carti proaste la adversari tu iei chinta roiala in mana si zici hai sa jucam, iar mai apoi cand adversarul pierde te mai si miri ca nesimtitul.
Ula utanmaisinmi ula! Maskara ginapet!
Barem atma, astinada shishma.
Zaten auzini astin zaman yaramay kokiy, havani taa yaman bozma.
Murat Iusuf © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates