Daca aveti articole sau informatii trimiteti pe adresa da email
muratiusuf@yahoo.com

duminică, 16 mai 2010

Apel catre consiliul sinodal

Apel catre consiliul sinodal
Am citit azi un articol intr-un blog tatar-tatarman care mi-a atras atentia din cateva puncte de vedere. Ceea ce este normal dar in acelasi timp ciudat este faptil ca javra.., jivina..., dezaxatul..., destrabalatul..., ecscrocul..., violatorul.., cel cu impresii de mafiot.., sau cocalar..., este goziul.
Acum 5 ani el nu a acoperit pe nimeni, el a mancat cacat sub umbrela anonimatului si chipurile dand din "casa" a scapat cateva informatii "nevinovate" care tot el le-a provocat astfel: sa culcat cu meral si ia dat bani sa spuna ca IMAMUL de la VD a incercat sa o violeze. A fost la alte parohii si a vorbit cu cineva sa improaste cu noroi in alti 2 imami. Apoi a vorbit cu un ziarist care se numea rotaru si care i-a facut joaca. A
De ce?
Pentru ca astfel putea sa il sperie pe cel slab de inger numit Shahinghirai. Acesta nu se mai intalnise pana atunci cu astfel de lucruri si acest sharpe numit GOZI a speculat aceasta slabiciune. Cum a intzeles ca e slab si modest? Pai Shahinghirai nu se ducea la receptii, la intalniri oficiale, la una la alta...dar GOZI-ul murea dupa asa ceva. Mergea si se prezenta cam asa: EU SUNT MUFTIUL ADJUNCT (cuvantul adjunct il spunea cu o voce stinsa sa nu se auda). Ceea ce a vrut s-a intamplat. A ajuns muftiu.
Acum vine partea cea mai grea: sa ne adresam sau nu consiliului sinodal?

Putem sa ne adresam si putem sa spunem ca acest sarpe cu clopotei si-a scos clopoteii ca sa nu vada lumea cat de periculos este, si din cauza motivului vrem sa il excluda din muftiat.
Putem spune ca el si cu imamul de la Babadag au facut chermeze si orgii cu prostituate si acest comportament nu este demn de institutia cu pricina.
Putem spune. Putem spune. Putem spune.
Cine ne aude in afara de Dumnezeu?
Boschetarul de Bebito?
Ceafa lata si fara minte Api Bavarezul?
Muftiul bucurestiului kostebek maskarasi?
Tzapul care are limba in dosul goziului?
Cine?
Cine in afara de Dumnezeu?
Dar... Ma plang tzie doamne de nerusinarea clericilor nostrii!
Ma plang tie doamne de magarii care au pus mana pe chiolhan.
Ma plang tzie doamne de prostii care au fost in functzii si nu au zis nimic si acum au simtit pe pielea lor ce inseamna javra asta cu doua fetze.
Ma plang tzie doamne si ma rog sa ma iertzi ca ma bucur de raul lor.
Ma bucur sa vad suferind curvele cu ijdemiii de fetze din cauza unei curve cu ijdemii de fetze.
Cei care au mers la 2 capete au castigat dar unii au pierdut.
Eu ma bucur pentru cei care au pierdut.
Cuib de viespii si raufacatori.
GOZI a castigat prima runda: a indepartat pe totzi care ar fi avut putina frica de Dumnezeu, putina constiintza in suflet si a ales cainii sa il slujeasca.
NU ai vazut ferma de animale nu?
Ti-o recomand cu caldura.
Intr-o buna zi cu totzii vom murii, dar cei izbanditori vor fi cei care nu au iubit placerile amagitoare din acesta lume. Treziti-va cat nu este tarziu.
Haidem sa ne caim inainte de a inchide ochii pentru totdeauna!

NOTA: GOZI nu este MUURAT IUSUF, sau MURAT IUSUF. Sper sa ma credeti ca el nu este actualul muftiu.

HA HA HA

NOTA: Pentru eventuale indigestii ale continutului acestui articol, consultati de urgenta un medic...eu nu va pot ajuta cu absolut nimic!
Celor ce cred ca astfel de lucruri nu trebuie sa se intample in comunitatea musulmana din Romania, le recomand sa dea acest articol in mass tuturor confratilor!
ORICINE DETINE INFORMATII IN PLUS LA CELE DE MAI SUS SAU DESPRE ALTE PERSONAJE CARE NE REPREZINTA INTR-UN MOD RUSINOS, ROG SA MA CONTACTEZE SAU SA LASE UN COMENTARIU!
SPUNETI NU ACESTOR SPECIMENE CE NE FAC DE RAS!
EI NU SUNT DINTRE NOI SI NU TREBUIE SA NE REPREZINTE!

va urma

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Murat Iusuf © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates