Daca aveti articole sau informatii trimiteti pe adresa da email
muratiusuf@yahoo.com

joi, 19 ianuarie 2012

Conflict cu primaria

Stimate Domnul Iusuf,

ma numesc Annett Müller, si lucrez ca jurnalista (freelancer) pentru un post de radio in Germania, care numeste Deutschlandradio. As vreau sa fac o stirea mica pentru post de radio despre conflict, care aveti cu primaria. Puteti sa ma sunati inapoi. Numerul meu e 0732 - 431 538.
Va multumesc
Annett Müller
jurnalista
Leipzig/Bucuresti
Tel: 0732 - 431 538
mail: annett.mueller@a-ph.de

am primit un coment
cine are informatii despre magaria de la hunchiar rugam sa sune

INVITAȚIE


RUGĂCIUNE PENTRU PACE
Joi 27-10-2011
Casa de Cultură - Roman

Către,
Excelența Voastră Muftiu,
Murat Iusuf


„Mărire în cer lui Dumnezeu, și pace să fie pe pământ oamenilor de bunăvoință” (Lc 2, 14).

Neliniștea păcii dintre oameni și dintre popoare ne împinge – spunea Fericitul Papă Ioan Paul al II-lea înaintea celebrării primei zile de Rugăciune pentru Pace – să ne adunăm împreună pentru a ne ruga, dar nu să ne rugăm împreună. Iată chintesența ideii înflorite în mintea lui Ioan Paul al II-lea, idee pentru care a luptat ca aceasta să devină realitate. Întâlnirea, dacă nu chiar ciocnirea dintre religii, este fără îndoială una din provocările cele mai mari ale epocii noastre, și mai mare încă decât cea a ateismului.
Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la acea întâlnire memorabilă – 27 octombrie 1986 – întâlnire ce va fi marcată în întreaga Biserică prin reiterarea ei, mai întâi de Papa Benedict al XVI-lea prin vizita pe care o va face la Assisi-orașul păcii, și apoi de toți oamenii de bunăvoință.
În numele Sf. Francisc de Assisi, omul păcii, vrem ca și noi, aici în Grădina Maicii Domnului, să celebrăm acest moment, printr-o întâlnire națională a reprezentanților diferitelor religii prezente pe teritoriul țării noastre, invitând și implicând toți oamenii care vor voi să fie împreună pentru a implora pacea atât de necesară și de mult dorită, pentru România și pentru lumea întreagă. Această întâlnire va avea loc în ziua de 27 octombrie 2011, orele 17:00, în orașul Roman.
„Diferențele sunt un element mai puțin important față de unitatea care, contrar, este radicală, fundamentală și determinantă”. Assisi a permis astfel bărbaților și femeilor să mărturisească o autentică experiență de Dumnezeu, în inima religiilor lor. „Orice rugăciune autentică – adăuga Papa Ioan Paul al II-lea – este inspirată de Duhul Sfânt, care este în mod misterios prezent în inima fiecărui om”.
Vă rugăm să confirmați participarea Excelenței Voastre, la adresa email: patrascu@libero.it, sau la tel: 0748255651.


In caritate Christi,
Pr. lect. univ. dr. Pătrașcu Damian

Organizatori: Provincia OFMConv. România; Episcopia Romano-Catolică Iași; Institutul Teologic Romano-Catolic Franciscan
Sub patronajul: Provincia OFMConv; Episcopia Romano-Catolică Iași, Nunțiatura; Prefectura Jud. Neamț; Centrul de Studii Ecumenice și Dialog Interreligios Pax et Unitas.
Loc: Casa de Cultură din Roman
Invitați principali:
1) Nunțiul Apostolic (sau un reprezentant al acestuia)
2) PS. Mons. Petru Gherghel, Episcop Romano-Catolic de Iași
3) PS. Florentin Crihălmeanu, Episcop Greco Catolic de Cluj
4) ÎPS Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei
5) Muftiul Muurat Iusuf, Șeful Cultului Musulman
6) Shlomo Sorin Rosen, Marele Rabin al Evreilor din România
7) Episcop Dezső Zoltán Adorjáni, Șeful Bisericii Luterane din România


Program (aproximativ):

17:00 – deschidere salut și prezentarea inițiativei
17:15 – rugăciuni pentru pace din partea diferitelor culte religioase și religii prezente în România, intercalate de cântece specifice ale acestora; aprinderea de lumânări și depunerea lor în fața unui simbol pregătit dinainte (un porumbel – simbol al păcii)
18:45 – Lansarea unui Mesaj de Pace către România din partea reprezentanților religiilor prezente în România
19:00 – Încheiere
19:30 – Cină la Institutul Teologic Romano-Catolic Franciscan

Persoana de contact: Pr. lect. univ. dr. Pătrașcu Damian
Tel: 0748/255651
Email: patrascu@libero.it
BUNA ZIUA,

AS DORI SA CER AJUTORUL COMUNITATII MUSULMANE DIN ROMANIA,VA SPUN PE SCURT POVESTEA MEA SI MOTIVUL PENTRU CARE RECURG LA ACEST LUCRU

MA NUMESC GAMAL SOLIMAN,SUNT DOCTOR INGINER IN TEXTILE,LOCUIESC IN ROMANIA-TG MURES DIN 2009,SUNT DIN EGYPT.SUNT CASATORIT CU ROMANCA,AVEM O FETITA NASCUTA AICI,DE 1AN JUMATATE,IN URMA UNUI ACCIDENT DE MUNCA ANUL TRECUT AM RAMAS FARA MANA STANGA.ACCIDENTUL SA PETRECUT LA GALATI UNDE AM LUCRAT LA O FIRMA ROMANESCA INSA LA MOMENTUL ACCIDENTULUI NU AVEAM CONTRACT DE MUNCA LEGAL.NU AM BENEFICIAT DE NICI UN DREPT LEGAT DE ACEST ACCIDENT,IN PREZENT MA AFLU IN PROCES CU FIRMA RESPECTIVA DEOARECE NU A MAI VRUT SA STIE DE MINE,ABANDONANDU-MA.SITUATIA MEA ESTE FOARTE DIFICILA IN MOMENTUL DE FATA,EU NEAVAND LOC DE MUNCA,LOCUIND IN CHIRIE INTR-O CAMERA,UN PRIETEN AJUTANDU-MA SA PLATESC CHIRIA INSA FAMILIA MEA LOCUIESTE IN ALT IMOBIL,LA SOACRA MEA,EU NEAVAND CONDITII.SUNT IN IMPOSIBILITATEA DE MAI PLATI UTILITATI SI CHIRIA CHIAR NU MAI VORBESC DE MANCAREA CARE MI-O ADUCE SOTIA DE LA FAMILIA EI.SUNT DISPERAT.DE 8 LUNI SUNT IN ACEASTA SITUATIE CARE A DEVENIT DISPERATA.CAUT INNEBUNIT LOC DE MUNCA IN MESERIA MEA-INGINER TEXTIL SAU INGINER MECANIC SI FARA NICI UN REZULTAT.VA IMPLOR CAT MAI REPEDE POSIBIL SA FIU AJUTAT ORI CU UN LOC DE MUNCA-INDIFERENT DE LOCATIE,ORI CU UN BILET DE AVION BUCURESTI CAIRO DEOARECE NU DISPUN DE BANII NECESARI.AM FACUT APEL LA DIFERITE INSTITUTII-FUNDATII,BIROUL DE MIGRARE,FIRME DE TEXTILE,PRIETENI,ETC INSA M-AM ALES DOAR CU PROMISIUNI ,NIMIC CONCRET.IN EGIPT NU AM FAMILIE SA MA POATA AJUTA.DE EXEMPLU,MI-E RUSINE SA SI SPUN,MAINE IMI TAIE GAZUL,AM DE PLATIT 2 FACTURI,2 FACTURI DE ELECTRICITATE NEVORBIND DE CHIRIA CARE TREBUIE S-O PLATESC IN DATA DE 15.DACA AR FI SA FIU AJUTAT CU UN BILET DE AVION,IN EGIPT AM SPERANTE SA IMI RECASTIG POSTUL UNDE AM LUCRAT INAINTE SA VIN IN ROMANIA SI VOI TRIMITE BANI PENTRU ACOPERIREA DATORIILOR PE CARE LE VOI LASA.ASTEPT UN SEMN DE LA DOMNIILE VOASTRE.ATASAT VA TRIMIT UN C.V POATE AR FI DE FOLOS.

MULTUMESC,

GAMAL SOLIMAN
TEL 0749530960

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Murat Iusuf © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates